Van egy
hasznos tipped?

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Keret A regeneráló alvás mindenkinek jár

A testi-lelki egészségünk megőrzéséhez nélkülözhetetlen a pihentető, regeneráló alvás. Megfelelő mennyiségű és minőségű alvás nélkül fáradtak és erőtlenek leszünk, nem tudunk rendesen koncentrálni, nehezebben megy a tanulás és a munkavégzés, ingerlékennyé válunk, romlik a közérzetünk és így tovább – szóval csupa negatív dolgot eredményez, ha nem akarunk vagy nem tudunk kellő időt fordítani az alvásra. Vannak olyan szerencsések, akik olyan szuper alvókával vannak megáldva, hogy bárhol, bármilyen feltételek mellett képesek aludni. Mások kényesebbek a körülményekre, csendre, sötétre, na meg szuperkényelmes fekhelyre van szükségük ahhoz, hogy kipihenjék magukat. Szerencsére ma már a különösen válogatósak is megtalálhatják az ideális matracot az elérhető hatalmas kínálatban.

A kókusztól a gélig

Az egészséges alvást garantáló matracok kínálata szinte végtelen. A klasszikus rugós típusok mellett a speciális anyagból készült darabok a legnépszerűbbek. Választhatunk valamilyen habszivacs fekvőbetétet, például emlékezőhabos terméket, vagy akár gélmatracot is, és persze dönthetünk az olyan, részben természetes anyagból készült ágybetét mellett is, mint a legkeresettebbek közé tartozó kókuszmatrac. Utóbbi előnye még a kiváló szellőzés is, de a keménységgel mindenképp számolni kell, így nem mindenkinek való.

Ágy, matrac, kanapé

Sok mindentől függ, hogy milyen bútordarab a fekhelyünk, de leginkább a rendelkezésre álló tértől. Garzonban, kis lakásban sokan döntenek a kihúzható, ágyazható kanapé mellett, míg a nagyobb otthonokban, ahol külön hálószoba van, az ágy a megszokott bútordarab. A fiatalabb korosztály tagjai között, főleg ha egyik albérletből a másikba költöznek, az egy szál matrac is gyakori választás. De bármelyik csoporthoz is tartozzunk, és bármire is dőljünk le pihenni, gondosan ügyeljünk arra, hogy kényelmesen aludjunk!

Weboldal címe: https://textilfarm.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.