Van egy
hasznos tipped?

Egy tipp, ha minőségi műbőrre van szüksége, megfizethető áron

Műbőr és műbőr között óriási különbség lehet, ezért jön jól ez a tipp, ha jó minőséget keres, jó áron. Sőt, itt különleges, pl. lángálló műbőröket is talál.

Keret Egy tipp, ha minőségi műbőrre van szüksége, megfizethető áron

Egy szállítmányozási cégnél dolgozom, én vagyok a második ember a vállalatnál. Tavaly, mikor a menekülthullám tetőzött, szorult helyzetbe kerültem. Az egyik kamionunk, ami műbőr anyagokat szállított Görögországból Németországba, a menekültek miatt elakadt a határon. Egyértelmű volt, hogy nem ér oda időben Németországba, márpedig nagyon súlyos kötbér várt ránk, ha nem szállítjuk le az árut időben.

Egy német bútorgyártó cég volt a megrendelő, ami luxusautók üléseit gyártotta, ehhez kellett a különleges műbőr. Mivel szoros határidővel szállított az autógyárnak, és mivel nagyon értékes luxuskocsikról volt szó, ezért a megszokottnál sokkal nagyobb kötbért kért, ha a szállítás késik. Mivel a szállításért is sokkal többet fizetett a szokásosnál, úgy gondoltuk, vállaljuk a kockázatot. A szerződés kötésekor egyébként sem volt még semmi jele a menekülthullámnak, pláne annak, hogy micsoda fennakadásokat okoz majd az európai határokon.

Akárhogy is, a baj megtörtént, a főnök szabadságon volt, én pedig erősen gondolkoztam, hogyan oldhatnám meg a problémát. Végül beugrott, hogy pár éve volt egy hazai műbőrgyártó, akinek a termékeit egyszer szállítottuk, talán éppen Németországba. Felhívtam őket, és mondtam, milyen szorult helyzetben vagyunk. Szerencsére éppen volt nekik raktáron elegendő mennyiség olyan műbőr termékekből, amilyenekkel a mi kamionunk elakadt. Ráadásul rugalmasak voltak, így rögtön küldhettem hozzájuk egy üres kamiont, amit meg is pakoltak, és még aznap útnak indítottuk Németország felé.

A vevőnek persze feltűnt, hogy más minőségű az áru - de szerencsére elégedett volt, mert jobbnak találta, mint az eredetit! Végül a következő héten az elakadt szállítmány is ideért Budapestre, 3 hét után pedig el tudtuk szállítani ugyanennek a cégnek, akkor már időben.

Hatalmas katasztrófa történt volna velünk, ha nem találjuk meg ezt a műbőröket forgalmazó hazai céget. Egyértelműen bebizonyosodott, hogy ha műbőrről van szó, ők nem okoznak csalódást.

Weboldal címe: www.artessa.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.