Van egy
hasznos tipped?

Egy tipp, ha minőségi műbőrre van szüksége, megfizethető áron

Műbőr és műbőr között óriási különbség lehet, ezért jön jól ez a tipp, ha jó minőséget keres, jó áron. Sőt, itt különleges, pl. lángálló műbőröket is talál.

Keret Egy tipp, ha minőségi műbőrre van szüksége, megfizethető áron

Egy szállítmányozási cégnél dolgozom, én vagyok a második ember a vállalatnál. Tavaly, mikor a menekülthullám tetőzött, szorult helyzetbe kerültem. Az egyik kamionunk, ami műbőr anyagokat szállított Görögországból Németországba, a menekültek miatt elakadt a határon. Egyértelmű volt, hogy nem ér oda időben Németországba, márpedig nagyon súlyos kötbér várt ránk, ha nem szállítjuk le az árut időben.

Egy német bútorgyártó cég volt a megrendelő, ami luxusautók üléseit gyártotta, ehhez kellett a különleges műbőr. Mivel szoros határidővel szállított az autógyárnak, és mivel nagyon értékes luxuskocsikról volt szó, ezért a megszokottnál sokkal nagyobb kötbért kért, ha a szállítás késik. Mivel a szállításért is sokkal többet fizetett a szokásosnál, úgy gondoltuk, vállaljuk a kockázatot. A szerződés kötésekor egyébként sem volt még semmi jele a menekülthullámnak, pláne annak, hogy micsoda fennakadásokat okoz majd az európai határokon.

Akárhogy is, a baj megtörtént, a főnök szabadságon volt, én pedig erősen gondolkoztam, hogyan oldhatnám meg a problémát. Végül beugrott, hogy pár éve volt egy hazai műbőrgyártó, akinek a termékeit egyszer szállítottuk, talán éppen Németországba. Felhívtam őket, és mondtam, milyen szorult helyzetben vagyunk. Szerencsére éppen volt nekik raktáron elegendő mennyiség olyan műbőr termékekből, amilyenekkel a mi kamionunk elakadt. Ráadásul rugalmasak voltak, így rögtön küldhettem hozzájuk egy üres kamiont, amit meg is pakoltak, és még aznap útnak indítottuk Németország felé.

A vevőnek persze feltűnt, hogy más minőségű az áru - de szerencsére elégedett volt, mert jobbnak találta, mint az eredetit! Végül a következő héten az elakadt szállítmány is ideért Budapestre, 3 hét után pedig el tudtuk szállítani ugyanennek a cégnek, akkor már időben.

Hatalmas katasztrófa történt volna velünk, ha nem találjuk meg ezt a műbőröket forgalmazó hazai céget. Egyértelműen bebizonyosodott, hogy ha műbőrről van szó, ők nem okoznak csalódást.

Weboldal címe: www.artessa.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.