Van egy
hasznos tipped?

Kuka helyett bútorkárpitozás!

Ne dobd ki rozzant állapotú foteled, kanapéd, inkább keress egy jó kárpitost és újíttasd fel! A szakszerű bútorkárpitozás modern és antik bútorok esetében is újjávarázsolhatja bútoraidat.

Keret Kuka helyett bútorkárpitozás!

Egy kárpitos mester csodákra képes: nemcsak kicserélheti az évek során elkoszolódott, elrongyolódott bútorszövetet egy ugyanolyan újra, hanem akár teljesen új köntösbe is öltöztetheti a bútort, teljesen más megjelenést adva neki. A bútorkárpitozás tulajdonképpen művészet, hiszen számtalan lehetőséget hordoz magában már az alapvető kialakítás is, de a díszítési módok (paszomány, mélyfűzés stb.) további variációkat nyújtanak.

Ami miatt érdemes a bútorkárpitozást választani:

 

Ez egy szép régi szakma, amely őrzi az ősi kárpitos mesterség fogásait, de a modern bútorok esetében is remekül hasznosítható.

Weboldal címe: www.kreativotthon.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.