Van egy
hasznos tipped?

Kuka helyett bútorkárpitozás!

Ne dobd ki rozzant állapotú foteled, kanapéd, inkább keress egy jó kárpitost és újíttasd fel! A szakszerű bútorkárpitozás modern és antik bútorok esetében is újjávarázsolhatja bútoraidat.

Keret Kuka helyett bútorkárpitozás!

Egy kárpitos mester csodákra képes: nemcsak kicserélheti az évek során elkoszolódott, elrongyolódott bútorszövetet egy ugyanolyan újra, hanem akár teljesen új köntösbe is öltöztetheti a bútort, teljesen más megjelenést adva neki. A bútorkárpitozás tulajdonképpen művészet, hiszen számtalan lehetőséget hordoz magában már az alapvető kialakítás is, de a díszítési módok (paszomány, mélyfűzés stb.) további variációkat nyújtanak.

Ami miatt érdemes a bútorkárpitozást választani:

 

Ez egy szép régi szakma, amely őrzi az ősi kárpitos mesterség fogásait, de a modern bútorok esetében is remekül hasznosítható.

Weboldal címe: www.kreativotthon.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.