Van egy
hasznos tipped?

Matrac fájós hátra

Fiatal korom ellenére sajnos már jó ideje fáj a derekam és a hátam. Napi rutin lett a pihentető esti fürdő, a krémek is egyre gyakrabban kerültek elő. A vége felé már a fekvés is kényelmetlen volt.

Keret Matrac fájós hátra

Rendszeresen sportolok, néha heti öt alkalommal is. Eleinte azt hittem, csak a túlerőltetés miatt érzem a derekam. Elkezdtem kicsit jobban odafigyelni rá, próbáltam kímélni, de nem lett jobb. Esténként gyakran felkeltem, mert már a fekvéstől is megfájdult a hátam. Egy átvirrasztott éjszaka után döntöttem el, hogy kell egy új matrac. Az ágykeretemtől nem szerettem volna megválni. (Az oldalán fut egy 20 centi széles párkány, amit tudok éjjeli szekrény helyett használni.)

Már tényleg borzasztóak voltak az esték, ezért nem akartam spórolni a matracon. Tudtam, hogy nem lesz olcsó, de találtam egy matrac boltot, ahol egészségpénztárra is rendelhettem speciális matracokat. Mindenképpen biztosra akartam menni, ezért miután kinéztem a webshopban egy gélmatracot, személyesen is elmentem kipróbálni. Sosem feküdtem még ilyenben, egyébként is kíváncsi voltam rá, hogy milyen lehet gélrétegen feküdni. Elsőre kicsit furcsa volt, hogy mocorog alattam a matrac, de nagyon hamar felveszi az ember formáját, és jól tart.

Kéthónapos matrac teszt

Egészségpénztári kártyával fizettem ki a matracot, ingyen elhozták hozzám. Több mint két hónapja ezen alszom. Össze sem lehet hasonlítani az előzővel. Mintha rám öntötték volna. A legjobb benne, hogy nagyon jól szellőzik. A nagy kánikulában is kellemesen hűvös maradt az ágy. Sokkal jobban alszom, pihentetőbbek is az esték. A derekam persze nem jött helyre ennyi idő alatt, de úgy érzem, jó irányba haladnak a dolgok. Eddig főleg akkor volt kényelmetlen az alvás, ha felhúztam a térdeimet. A gélmatracon ilyen pózban is rendesen tudok aludni. Tény, hogy nem a legolcsóbbat választottam, de szerintem minden forintot megért a nyugodt alvás. Bátran merem ajánlani a weboldalt.

Weboldal címe: matracasz.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.