Van egy
hasznos tipped?

Matrac fájós hátra

Fiatal korom ellenére sajnos már jó ideje fáj a derekam és a hátam. Napi rutin lett a pihentető esti fürdő, a krémek is egyre gyakrabban kerültek elő. A vége felé már a fekvés is kényelmetlen volt.

Keret Matrac fájós hátra

Rendszeresen sportolok, néha heti öt alkalommal is. Eleinte azt hittem, csak a túlerőltetés miatt érzem a derekam. Elkezdtem kicsit jobban odafigyelni rá, próbáltam kímélni, de nem lett jobb. Esténként gyakran felkeltem, mert már a fekvéstől is megfájdult a hátam. Egy átvirrasztott éjszaka után döntöttem el, hogy kell egy új matrac. Az ágykeretemtől nem szerettem volna megválni. (Az oldalán fut egy 20 centi széles párkány, amit tudok éjjeli szekrény helyett használni.)

Már tényleg borzasztóak voltak az esték, ezért nem akartam spórolni a matracon. Tudtam, hogy nem lesz olcsó, de találtam egy matrac boltot, ahol egészségpénztárra is rendelhettem speciális matracokat. Mindenképpen biztosra akartam menni, ezért miután kinéztem a webshopban egy gélmatracot, személyesen is elmentem kipróbálni. Sosem feküdtem még ilyenben, egyébként is kíváncsi voltam rá, hogy milyen lehet gélrétegen feküdni. Elsőre kicsit furcsa volt, hogy mocorog alattam a matrac, de nagyon hamar felveszi az ember formáját, és jól tart.

Kéthónapos matrac teszt

Egészségpénztári kártyával fizettem ki a matracot, ingyen elhozták hozzám. Több mint két hónapja ezen alszom. Össze sem lehet hasonlítani az előzővel. Mintha rám öntötték volna. A legjobb benne, hogy nagyon jól szellőzik. A nagy kánikulában is kellemesen hűvös maradt az ágy. Sokkal jobban alszom, pihentetőbbek is az esték. A derekam persze nem jött helyre ennyi idő alatt, de úgy érzem, jó irányba haladnak a dolgok. Eddig főleg akkor volt kényelmetlen az alvás, ha felhúztam a térdeimet. A gélmatracon ilyen pózban is rendesen tudok aludni. Tény, hogy nem a legolcsóbbat választottam, de szerintem minden forintot megért a nyugodt alvás. Bátran merem ajánlani a weboldalt.

Weboldal címe: matracasz.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.