Van egy
hasznos tipped?

Okos döntés: az ágyazható kanapé

Amikor ágyazható kanapé vásárlásra adjuk a fejünket biztos, hogy a praktikus oldalát igyekszünk majd kiaknázni. Amellett, hogy az ilyen kanapé esztétikailag remekül mutat a nappalinkban, számtalan előnyével könnyítheti meg a mindennapjainkat is.

Keret Okos döntés: az ágyazható kanapé

Milyen előnyei vannak egy ágyazható kanapénak?

Azoknál, akik kis alapterületű lakásban élnek, olyanban, ahol nincs külön helyiség a hálószobának, bizonyos, hogy az egyterű szobában helyet kap egy kinyitható kanapé is. Hogy miért? A válasz rendkívül kézenfekvő: nappal az ilyen típusú ülőgarnitúra sima kanapéként funkcionál, azonban este néhány egyszerű mozdulattal akár kétszemélyes ággyá is alakítható. Nem beszélve arról, hogy az ágyazható kanapék többsége tágas ágyneműtartóval, tárolóval is rendelkezik, így ide napközben elrejthetjük a használaton kívüli paplanokat és párnákat.

Számtalan méretben kaphatóak, ráadásul kialakítás tekintetében is dönthetünk úgy, hogy vagy U-alakút vagy L-alakút vásárolunk. Az L-alakú ágyazható kanapék kisebb helyiségekben is jól mutatnak, míg az U-alakúakat kifejezetten nagy terekbe, tágas szobákba ajánljuk. A szivárvány minden színében hazavihetőek, így leendő bútorunkat maximálisan otthonunk stílusához, hangulatához tudjuk igazítani.

Egy kihúzható kanapé is lehet komfortos

Abban sem kell feltétlen kompromisszumot kötnünk, hogy masszívabb vagy puhább kanapéra vágyunk, hiszen ezek a modellek éppúgy többféle keménységben elérhetőek, mint általában a matracok. Azok, akik hátfájósabbak esküsznek arra, hogy a megoldás egy olyan kanapéágy, ami kellően masszív, kemény, ami jól megtámasztja a gerincoszlopot akkor is, mikor a test pihen. Érdemes tehát ágyazható kanapé vásárlás előtt minden alaptulajdonságát megismerni a választott ülőgarnitúrának.

A kanapé akcióval pedig még csalogatóbb lesz, így ha a kényelmen és dizájnon túl olyan bútort szeretnénk, ami a pénztárcánkat sem terheli meg, ajánlott szétnézni kanapé outlet webáruházunk kínálatán.

Weboldal címe: https://butortanya.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.