Van egy
hasznos tipped?

Okos döntés: az ágyazható kanapé

Amikor ágyazható kanapé vásárlásra adjuk a fejünket biztos, hogy a praktikus oldalát igyekszünk majd kiaknázni. Amellett, hogy az ilyen kanapé esztétikailag remekül mutat a nappalinkban, számtalan előnyével könnyítheti meg a mindennapjainkat is.

Keret Okos döntés: az ágyazható kanapé

Milyen előnyei vannak egy ágyazható kanapénak?

Azoknál, akik kis alapterületű lakásban élnek, olyanban, ahol nincs külön helyiség a hálószobának, bizonyos, hogy az egyterű szobában helyet kap egy kinyitható kanapé is. Hogy miért? A válasz rendkívül kézenfekvő: nappal az ilyen típusú ülőgarnitúra sima kanapéként funkcionál, azonban este néhány egyszerű mozdulattal akár kétszemélyes ággyá is alakítható. Nem beszélve arról, hogy az ágyazható kanapék többsége tágas ágyneműtartóval, tárolóval is rendelkezik, így ide napközben elrejthetjük a használaton kívüli paplanokat és párnákat.

Számtalan méretben kaphatóak, ráadásul kialakítás tekintetében is dönthetünk úgy, hogy vagy U-alakút vagy L-alakút vásárolunk. Az L-alakú ágyazható kanapék kisebb helyiségekben is jól mutatnak, míg az U-alakúakat kifejezetten nagy terekbe, tágas szobákba ajánljuk. A szivárvány minden színében hazavihetőek, így leendő bútorunkat maximálisan otthonunk stílusához, hangulatához tudjuk igazítani.

Egy kihúzható kanapé is lehet komfortos

Abban sem kell feltétlen kompromisszumot kötnünk, hogy masszívabb vagy puhább kanapéra vágyunk, hiszen ezek a modellek éppúgy többféle keménységben elérhetőek, mint általában a matracok. Azok, akik hátfájósabbak esküsznek arra, hogy a megoldás egy olyan kanapéágy, ami kellően masszív, kemény, ami jól megtámasztja a gerincoszlopot akkor is, mikor a test pihen. Érdemes tehát ágyazható kanapé vásárlás előtt minden alaptulajdonságát megismerni a választott ülőgarnitúrának.

A kanapé akcióval pedig még csalogatóbb lesz, így ha a kényelmen és dizájnon túl olyan bútort szeretnénk, ami a pénztárcánkat sem terheli meg, ajánlott szétnézni kanapé outlet webáruházunk kínálatán.

Weboldal címe: https://butortanya.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.