Van egy
hasznos tipped?

Strapabíró, dekoratív babzsák

Már jó ideje keresem, de most meglett a kényelmes, de tartós babzsák, ami bírja a kitartó heverészést. Csak ajánlani tudom a Babzsáksziget zsákjait és munkatársait.

Mindig is szerettem a babzsákokat. Kényelmesek, alakíthatók, gyűrhetők, pihenni és dolgozni is tudok bennük. Az egyetlen bajom mindig az volt, hogy eddig egyik sem bírta egy évig sem. Nem vagyok kicsi, ezért mindenképpen olyan babzsákra volt szükség, amiben egyrészt kényelmesen elférek a 185 centimmel, másrészt bírja a 90 kiló fölötti súlyomat is. Rendeltem egy duplahuzatos Bora Borát, volt olyan kékben, ami passzolt a nappalihoz. Én mentem érte, így megspóroltam a szállítási költséget, de egyébként házhoz is viszik. Megvolt neki itthon a hely, az előzőt cseréltem le erre. Már első próbára kényelmes volt, süppedt, de megmaradt a tartása, nem okozott gondot felállni belőle.

Gyűrhető, tartós babzsák

Volt pár babzsákom. Mivel eleinte hamar tönkrementek, próbáltam olcsón megúszni a cseréket, aztán beruháztam egy drágábbra is, de azzal se lett szerencsém. A Bora Bora azért jött be, mert egyedi a formája, nemcsak simán egy egyszerű töltött téglalap, hanem kicsit oválisabb formájú, és valahogy más a szabása. Akkor sem esik szét, ha éppen nem ülök benne. Nem úgy néz ki, mintha csak oda lenne húzva a nappaliba egy zsák.

Naponta 3-4 órát ülök benne, hétvégéken, vagy ha home office-os napom van, akkor ennél is többet. Filmezéshez, munkához is ebbe fészkelek, mindkettőhöz meg lehet találni a kényelmes helyzetet. Hét hónapja vettem, azóta kicsit tömörödött, de az anyaga jól tart. Már fizetéskor rákérdeztem, mennyit bír. Azt mondták, hogy a huzat elnyűhetetlen, ha bármi baja lesz, vigyem vissza, és megjavítják. Kapott már hideget, meleget, de szerencsére nem macerás a tisztítása. Mondjuk, így utólag már lehet, hogy inkább vízlepergetőset vennék. A bélést valószínűleg cserélni kell majd egy év múlva, de most még teljesen elégedett vagyok vele. A cég vállalta a béléscserét is, hozzájuk fogom majd visszavinni.

Weboldal címe: www.babzsaksziget.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.