Van egy
hasznos tipped?

Strapabíró, dekoratív babzsák

Már jó ideje keresem, de most meglett a kényelmes, de tartós babzsák, ami bírja a kitartó heverészést. Csak ajánlani tudom a Babzsáksziget zsákjait és munkatársait.

Mindig is szerettem a babzsákokat. Kényelmesek, alakíthatók, gyűrhetők, pihenni és dolgozni is tudok bennük. Az egyetlen bajom mindig az volt, hogy eddig egyik sem bírta egy évig sem. Nem vagyok kicsi, ezért mindenképpen olyan babzsákra volt szükség, amiben egyrészt kényelmesen elférek a 185 centimmel, másrészt bírja a 90 kiló fölötti súlyomat is. Rendeltem egy duplahuzatos Bora Borát, volt olyan kékben, ami passzolt a nappalihoz. Én mentem érte, így megspóroltam a szállítási költséget, de egyébként házhoz is viszik. Megvolt neki itthon a hely, az előzőt cseréltem le erre. Már első próbára kényelmes volt, süppedt, de megmaradt a tartása, nem okozott gondot felállni belőle.

Gyűrhető, tartós babzsák

Volt pár babzsákom. Mivel eleinte hamar tönkrementek, próbáltam olcsón megúszni a cseréket, aztán beruháztam egy drágábbra is, de azzal se lett szerencsém. A Bora Bora azért jött be, mert egyedi a formája, nemcsak simán egy egyszerű töltött téglalap, hanem kicsit oválisabb formájú, és valahogy más a szabása. Akkor sem esik szét, ha éppen nem ülök benne. Nem úgy néz ki, mintha csak oda lenne húzva a nappaliba egy zsák.

Naponta 3-4 órát ülök benne, hétvégéken, vagy ha home office-os napom van, akkor ennél is többet. Filmezéshez, munkához is ebbe fészkelek, mindkettőhöz meg lehet találni a kényelmes helyzetet. Hét hónapja vettem, azóta kicsit tömörödött, de az anyaga jól tart. Már fizetéskor rákérdeztem, mennyit bír. Azt mondták, hogy a huzat elnyűhetetlen, ha bármi baja lesz, vigyem vissza, és megjavítják. Kapott már hideget, meleget, de szerencsére nem macerás a tisztítása. Mondjuk, így utólag már lehet, hogy inkább vízlepergetőset vennék. A bélést valószínűleg cserélni kell majd egy év múlva, de most még teljesen elégedett vagyok vele. A cég vállalta a béléscserét is, hozzájuk fogom majd visszavinni.

Weboldal címe: www.babzsaksziget.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.