Van egy
hasznos tipped?

Bútorok otthonteremtéshez

Bútoraink adják a lakásunk lelkét: atmoszféráját, stílusát, hangulatát. Ezért amikor bútort, ülőgarnitúrát vásárolunk, ne csak az árakat, a méreteket, a színeket, az anyagokat, a funkciót figyeljük!

Keret Bútorok otthonteremtéshez

A jó bútor olyan, hogy amikor belépünk a lakásba, rögtön azt érezzük, otthon vagyunk. Nem az számít elsősorban, hogy mennyit költöttünk egy-egy bútorra, hanem az, hogy valóban illeszkedik-e abba az atmoszférába, amit kialakítottunk a lakásunkban. Egy kanapé, vagy ülőgarnitúra vásárlása tehát összetett feladat, mert a funkcionalitáson túl az is fontos, hogy mennyire érzi majd magáénak a család. Az ülőgarnitúra a nappali központja: az a hely, ahol összegyűlik a család vacsora után, vagy ahol a vendégeket fogadják a háziak.
Bútorvásárlás előtt válaszoljuk meg magunknak a következő kérdéseket:

Ha jól sikerült a bútorvásárlás, annak az a jele, hogy egyszer csak több időt töltünk a nappaliban az új ülőgarnitúrába süppedve, beszélgetve, teázgatva, filmet nézve. Azon vesszük észre magunkat, hogy szívesebben hívunk vendégeket, büszkék vagyunk megújult otthonunkra, örömmel díszítgetjük a környezetünket.

Weboldal címe: www.nextbutor.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.