Van egy
hasznos tipped?

Bútorok otthonteremtéshez

Bútoraink adják a lakásunk lelkét: atmoszféráját, stílusát, hangulatát. Ezért amikor bútort, ülőgarnitúrát vásárolunk, ne csak az árakat, a méreteket, a színeket, az anyagokat, a funkciót figyeljük!

Keret Bútorok otthonteremtéshez

A jó bútor olyan, hogy amikor belépünk a lakásba, rögtön azt érezzük, otthon vagyunk. Nem az számít elsősorban, hogy mennyit költöttünk egy-egy bútorra, hanem az, hogy valóban illeszkedik-e abba az atmoszférába, amit kialakítottunk a lakásunkban. Egy kanapé, vagy ülőgarnitúra vásárlása tehát összetett feladat, mert a funkcionalitáson túl az is fontos, hogy mennyire érzi majd magáénak a család. Az ülőgarnitúra a nappali központja: az a hely, ahol összegyűlik a család vacsora után, vagy ahol a vendégeket fogadják a háziak.
Bútorvásárlás előtt válaszoljuk meg magunknak a következő kérdéseket:

Ha jól sikerült a bútorvásárlás, annak az a jele, hogy egyszer csak több időt töltünk a nappaliban az új ülőgarnitúrába süppedve, beszélgetve, teázgatva, filmet nézve. Azon vesszük észre magunkat, hogy szívesebben hívunk vendégeket, büszkék vagyunk megújult otthonunkra, örömmel díszítgetjük a környezetünket.

Weboldal címe: www.nextbutor.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.