Van egy
hasznos tipped?

Miért jó a sarok ülőgarnitúra?

A lakberendezés során érdemes elgondolkodni a leendő ülőgarnitúra típusán – ugyanis gyakran egy sarok ülőgarnitúra jobb választás lehet, mint egy hagyományos kanapé + fotel összeállítás.

Keret Miért jó a sarok ülőgarnitúra?

Hova ajánlott a sarok ülőgarnitúra?

Kisebb lakásokba, vagy ahol szinte négyzet alapú a szoba, nem előnyös a hagyományos ülőgarnitúra, mert vagy kénytelenek lesztek bezsúfolni más bútorok közé a helyhiány miatt, vagy ha szellősen helyezitek el, túl sok hasznos teret vesz el a többi bútor és lakberendezési tárgy elől. Ilyen esetekben jelent jó megoldást a sarok ülőgarnitúra, amely a lehető legpraktikusabban használja ki a teret, ugyanakkor jól mutat, és kényelmes lehetőséget biztosít a vendégek leültetésére.

Ha annyira kicsi a lakás, vagy időnként várhatóak vendégek, akik ott is alszanak, válasszatok nyitható modellt – a bonell rugós sarok ülőgarnitúra mindennapi alvásra, a szivacsos változat alkalmankénti vendégágynak tökéletesen megfelelő.

Szőnyeget a kanapé alá!

Ha nem szőnyegpadló van burkolatnak, és szeretnétek valamivel feldobni kicsit a padlót, nyilván a szőnyeg jut először eszetekbe. Érdemes viszont elképzelni, melyik mutatna jobban: egy nagy méretű, szinte az egész nappalit fedő szőnyeg, vagy azonos színű, kisebb szőnyegek az egyes bútorok alá? Rendkívül látványos tud lenni, ha az adott bútor méreténél csak kicsivel nagyobb szőnyeget választotok, és a többi részen a padlóburkolat szabadon marad, ezzel is növelve picit a teret optikailag.

A legújabb trend szerint a természetes anyagokból készített, natúr szőnyegek a menők, azaz pl. szizál, kókuszháncs, gyapjú, tengerifű és hasonlók.

Weboldal címe: www.ulogarnitura.com

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.