Van egy
hasznos tipped?

Miért jó a sarok ülőgarnitúra?

A lakberendezés során érdemes elgondolkodni a leendő ülőgarnitúra típusán – ugyanis gyakran egy sarok ülőgarnitúra jobb választás lehet, mint egy hagyományos kanapé + fotel összeállítás.

Keret Miért jó a sarok ülőgarnitúra?

Hova ajánlott a sarok ülőgarnitúra?

Kisebb lakásokba, vagy ahol szinte négyzet alapú a szoba, nem előnyös a hagyományos ülőgarnitúra, mert vagy kénytelenek lesztek bezsúfolni más bútorok közé a helyhiány miatt, vagy ha szellősen helyezitek el, túl sok hasznos teret vesz el a többi bútor és lakberendezési tárgy elől. Ilyen esetekben jelent jó megoldást a sarok ülőgarnitúra, amely a lehető legpraktikusabban használja ki a teret, ugyanakkor jól mutat, és kényelmes lehetőséget biztosít a vendégek leültetésére.

Ha annyira kicsi a lakás, vagy időnként várhatóak vendégek, akik ott is alszanak, válasszatok nyitható modellt – a bonell rugós sarok ülőgarnitúra mindennapi alvásra, a szivacsos változat alkalmankénti vendégágynak tökéletesen megfelelő.

Szőnyeget a kanapé alá!

Ha nem szőnyegpadló van burkolatnak, és szeretnétek valamivel feldobni kicsit a padlót, nyilván a szőnyeg jut először eszetekbe. Érdemes viszont elképzelni, melyik mutatna jobban: egy nagy méretű, szinte az egész nappalit fedő szőnyeg, vagy azonos színű, kisebb szőnyegek az egyes bútorok alá? Rendkívül látványos tud lenni, ha az adott bútor méreténél csak kicsivel nagyobb szőnyeget választotok, és a többi részen a padlóburkolat szabadon marad, ezzel is növelve picit a teret optikailag.

A legújabb trend szerint a természetes anyagokból készített, natúr szőnyegek a menők, azaz pl. szizál, kókuszháncs, gyapjú, tengerifű és hasonlók.

Weboldal címe: www.ulogarnitura.com

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BÚTOR TIPPEK

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.